Vores hverdage i covid-tid

Opskrift på de lækreste madmuffins

I går bagte jeg madmuffins sammen med Vilja. De er lige tilpas svampede og luftige – og med en perfekt størrelse til en lille børnehånd. De kan selvfølgelig også spises af voksne. Hvis Vilja gik i institution er det klart en ting jeg kunne finde på at give hende med i madpakken. Det er en god måde at få både fuldkorn, grønt og protein på, og fra et børneperspektiv nok på en lidt sjovere måde også.

Hermed opskriften, hvis I skulle få lyst til noget frokostvariation eller sunde snacks til fryseren. De er oplagte som et mellemmåltid for både børn og voksne!
Jeg har intentioner om, at de skal med i madkurven, når vi skal på skovtur her i påsken, mums.

Ca. 25 stk.

  • 1 dl mælk
  • 250 g grahams- eller fuldkornshvedemel
  • 200 g hvedemel
  • 2 tsk bagepulver
  • 1/2 tsk salt
  • 8 æg
  • 3/4 broccolihoved inkl. stokken
  • 2 løg
  • 1 pk. skinkestrimler eller andet pålæg
  • 200 g revet ost

Hak løgene fint og skær broccolien i små buketter. Stokkene skæres i små tern, så de også kan bruges. Svits efterfølgende i lidt olie og lad det køle af.
Bland de øvrige ingredienser sammen og rør godt i enten røremaskine eller med håndmixer.
Bland til sidst fyldet i og hæld dejen i muffinsforme.

Jeg bagte mine i ca. 20 min., ved 180 grader, men kig på dem – når de er gyldne og faste er de færdige!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores hverdage i covid-tid