At have ro i maven og gå egne veje

Endelig ovenpå igen

PUHA.

Siden vi sidst skrev mandag i kalenderen er der sket lidt af hvert herhjemme. Samtidig med at vi havde nogle hyggelige stunder i weekenden, var starten på sidste uge, én jeg helst ikke tænker for meget tilbage på.
Mandag aften og nat blev vi nemlig alle (pånær Vilja) ramt af madforgiftning herhjemme. Øv for en omgang.
Jeg var den der var hårdest ramt – og jeg har aldrig prøvet lignende. Først onsdag kom jeg til hægterne igen, og der både råbte køleskabet på at blive fyldt, og vasketøjet på at blive vasket. Alt havde stået fuldstændig stille. Jeg erindrer ikke, hvornår jeg sidst har været så skidt. Heldigvis havde D ferie og var god til at træde til og være der for Vilja. Åh, hvor var jeg lykkelig for al hans hjælp!

Vi måtte desværre melde afbud til salmesang om onsdagen, og torsdag var jeg ved at være mere end klar til, at der skulle ske noget igen. Vi fik besøg af en sød veninde og gik en tur i solskinsvejret.
Fredag var gymnastik aflyst grundet ferie, så vi mødtes med Viljas ven fra mødregruppen (og min veninde) til en kop varmt på den lokale café.
På vej hjem sugede jeg solens stråler til mig og nød at være ude. Det gjorde Vilja også.

Og så har vi ellers haft en hyggelig og effektiv weekend.
I dag har vi taget godt hul på en ny uge – om end jeg stadig skrænter lidt med hoste, så føles det som ingenting, sammenlignet med den tilstand jeg var i for en uge siden.

Resten af ugen er fuld af gode planer – hvor føles det skønt sådan at glæde sig til hver eneste dag, fordi det ikke kunne give bedre mening, at gøre det jeg gør <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At have ro i maven og gå egne veje