At stoppe mens legen er god

# Uge 8-12

I sidste uge rundede vi 12 uger som forældre til dig. Og i morgen er du 3 måneder. Vores Vilja.
Du udvikler dig så hurtigt for tiden; der sker nærmest noget nyt med dig dag for dag.
Du smiler og pludrer mere og mere.
Når vi synger for dig, kan du ikke få armene ned og du spræller helt vildt. Vi synger for det meste “Mariehønen Evigglad”, og det virker til at du kan genkende den efterhånden.
Når du spiser, er du færdig før jeg får set mig om, fordi du er blevet så stærk. Jeg kalder dig en hurtigspiser og imponeres til stadighed.
På vores ben sidder du med støtte meget sikkert og veltilpas – du er så glad for at sidde sådan og følge med i hvad der sker ved bordet, når vi f.eks. spiser. Derudover er du blevet dygtig til at støtte på benene og “stå” på forskellige ting. Du ser meget ældre ud, når vi holder dig sådan.
Når du bliver skiftet, kan du næsten selv sætte dig op, hvis bare vi holder dig i hænderne – du har virkelig mange kræfter. Derfor bliver du også af og til lidt utilfreds når du ligger ned – du vil op og sidde, så du kan se hvad der sker.

I barnevognen sover du stadig nogle gode lure i løbet af dagen… og inden længe er du for stor til at ligge i liften. Du bruger str. 62 i tøj og i sidste uge vejede du 6,5 kg. Hvor blev vores lille baby af?
Vi øver også ugentligt at give dig sutteflaske, så du kan finde ud af det. Indtil videre har det været til gavn, da vi var til din onkels fødselsdag, hvor jeg gerne ville drikke en øl eller to. Her havde jeg på forhånd lavet flasker til dig, som du så fik i løbet af aftenen.
Forrige uge opdagede du dine hænder og er derfor rigtig glad for at putte dem i munden. Ligeså vel som alt andet; bamser og rangler, som du også gør et ihærdigt forsøg på at sutte på.
Forleden da du sad på far, fik du endvidere også øje på dine tæer og var meget imponeret over dem.

I dag lå du på vores seng og rullede frem og tilbage fra ryggen og ud på siden. Jeg er spændt på, hvornår du kan komme om på maven.
Vi træner også dagligt at du ligger på maven og styrker nakken. Som regel ligger du på puslepuden og kigger på noget legetøj, som jeg lægger foran dig. Så hygger du dig rigtig. Sådan kan du også være med i køkkenet – til stor glæde for os begge. Det er jo om at nyde dine vågne timer, for dem er der altså ikke mange af.

Far og jeg har allerede snart glemt, hvor lille du har været, for vi føler du har været hos os så længe.
I næste måned flytter vi endelig ud i huset – og shit hvor bliver det altså skønt. Jeg glæder mig til at få en “rigtig” have, til at have mere plads så du også kan få lov til at ligge på gulvet, men mest af alt til at skabe det hjem, som skal danne rammen om din opvækst.
Jeg er godt nok heldig, at være mor til dig <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At stoppe mens legen er god