Godmorgen

Picnic i Dyrehaven med en baby på slæb

Nogle gange sker det, at jeg helt glemmer, hvad det er vi går og laver. Når jeg ruller tilbage i kamerarullen på min telefon, opstår der derfor med jævne mellemrum “aha-oplevelser”, som tilbagekalder minder om noget særligt vi har lavet, og som jeg har dokumenteret ved at tage billeder. Det skete bl.a. med nedenstående…

Vi har efterhånden været en del omkring med Vilja, uden hun overhovedet har den fjerneste anelse om det. Det skyldes selvfølgelig hendes gode sovehjerte. For os som familie og mig på barsel, betyder det at vi/jeg har mod på det meste, da hun er så skøn og medgørlig (for det meste bare sovende). Andet var da heller ikke tilfældet, da vi i forrige uge valgte at tage en tur i Dyrehaven. Vi havde pakket madkurven med sandwich og juice og fyldt termokanden med kaffe – det hele suppleret med den obligatoriske picninc snack – en rulle Prince kiks. Vi var heldige med vejret, der dog bød på en lille regnbyge undervejs.
Inden vi igen vendte næsen hjemad, gik vi en runde på Bakken og fik en portion churros.
Vilja sov fra vi kørte hjemmefra og til vi efter 3-4 timers vandren, picninc og rundtur på Bakken, igen var ved bilen for at køre hjem. Her fik hun lidt mad og var om muligt dermed en endnu mere tilfreds baby end før.
En hyggelig dag – og bestemt ikke sidste gang, vi har gået tur i Dyrehaven.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Godmorgen