Hvis man kunne spole tiden tilbage

Det første stykke legetøj

Vores boligforhold har sat en helt naturlig stopper for, at vi inden Vilja kom til verden, købte uanede mængder af babygrej – både det nødvendige og mindre nødvendige. Vi havde altså på forhånd kun “need to have” ting.
Det tænker jeg i for sig har været meget godt. Vi har af samme årsag, heller ikke kunne tage imod gaver af den slags der minder om legetøj, i hvert fald ikke af den art der enten fylder eller larmer. Sikke en skam.
Nå, men nu har vi en baby der er fyldt to måneder og dermed er på vej ud (jeg mener nok, at hun mere eller mindre er ‘ude’) af sin egen lille boble, som hun har levet så lykkeligt i indtil nu. Det betyder at verden omkring hende pludselig er spændende, at hun er mere opmærksom på sine omgivelser, kan se farver og smiler ved øjenkontakt. Det med farverne betød at sundhedsplejersken i sidste uge anbefalede os at købe noget farvestrålende gribe-ud-efter-legetøj til vores nysgerrige pige. Som sagt, så gjort.
Jeg gravede et gavekort til Ønskebørn frem fra samlingen og i går var vi så på jagt efter farvestrålende legetøj. Vi købte disse to gode tag-fat-i-bolde, hvoraf den røde også er god til når der begynder at komme tænder. Den er helt “blød” og kan altså strækkes og bøjes, kommes i munden og tygges i, lige som man ønsker det allermest, når man er baby. Derudover købte vi også en farvet abe med rasle dimser, et lille spejl og en klemme på, så den kan sættes på henholdsvis lift, barnevogn og autostol – kæmpe hit!
I må have et billede til gode af den.
Disse to bolde har her til aften været i opvaskeren og er nu lege-klar.

Hermed er mit køb af det første stykke legetøj dokumenteret!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvis man kunne spole tiden tilbage