En forårstur

# Uge 4-8

I otte uger har du været vores. Vores Vilja.
Det er stadig for vildt.

Du smiler nu til både far og jeg mange gange om dagen. Ligeledes til alle andre, når du får øjenkontakt med dem. Du vejer lige godt 6 kg og du er vild med at snakke.

Sikke en masse der sker med dig. Far og jeg har svært ved at følge med, for den ene dag tager bare den anden. Du har fundet dig til rette på barsel sammen med mig og når far kommer hjem, glædes du ved at se ham. Det samme den anden vej rundt. Det er så dejligt at se på jer to, når han kommer hjem om eftermiddagen og glædes ved dine små kluk og store øjne.
Du er så nysgerrig på verden omkring dig og følger med så godt du kan, i alt hvad der foregår. Dit blik følger det du kan lide og farver får dig til at smile. I nakken er du blevet så stærk, og når vi holder dig på armen, har du næsten selv styr på dit hovede. Vi træner stadig på maven hver dag og det er nærmest fra dag til dag muligt at se en udvikling.
Vi er nået til størrelse 3 i bleer og størrelse 62 i tøj. Du måler i dag 62,5 centimeter, så der er ikke noget at sige til, at jeg de sidste par dage har synes at bodyerne i 56 strammede på din store skønne mave.

Dit sovehjerte er ikke blevet mindre (heldigvis) og du er så sej til at spise dig godt mæt, så du kan tage lange lure. I liften sover du sammen med to kaniner; og særligt den ene får du tit en sludder for en sladder med, inden du falder i søvn. Du er nemlig bare så god til at hygge dig, at du falder i søvn af dig selv, når du er træt. Ved din seng har du en fin uro fra Astrid hængende; den får du meget tid til at gå med om aftenen, når du skal sove til natten. Hvis far eller jeg puffer forsigtigt til dyrene i uroen, bliver du så glad og ivrig, at du knap nok kan styre din arme og ben.

Du bøvser så flot, når du har spist og gylper kun en gang imellem. (Forleden gik det i allerhøjeste grad udover far, da du valgte at gylpe ham hele vejen ned ad nakken, ups.)

Både dobbelthagen og elastikkerne på lårene bliver større, ja og dine kinder for den sags skyld. Du nyder fortsat at køre i bil og ligge i barnevognen. Når vi er hjemme, sover du for det meste dine lure i løbet af dagen udendørs.

Alle oplevelser med dig er værd at samle på, og jeg glædes dagligt ved at tænke på alle de ting jeg skal lære dig og fortælle om, når du bliver ældre.
Du rør ved noget helt specielt i mig, men for pokker hvor er det altså også bare for vildt at være din mor.

Jeg elsker dig mere end du aner!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En forårstur