Påskedag

Til tops og kilometer i benene

Forleden var vi på tur til Kragerup Gods sammen med et vennepar med børn. Her stod dagen i “Go High’s” tegn med klatring i deres trætopsbaner med forhindringer.
Grundet mit kejsersnit må jeg ikke lave fysisk aktivitet udover dagligdagsopgaver endnu (håber kun det gælder til i morgen, hvor jeg skal forbi lægen), hvorfor jeg naturligt vandt baby-tjansen og traskede rundt på skovstierne med barnevognen. Man kan følge de fleste baner fra jorden, så jeg kom vidt omkring og rundt mange gange, mens de andre var i træerne fra kl. 10-19, kun afbrudt af en hyggelig og velfortjent frokostpause med hjemmebag, kolde drikke og kaffe.
For mig blev det altså til en del kilometer, fordi jeg simpelthen var for nysgerrig til bare at slå mig ned ved et bord- bænksæt og så ellers fordrive tiden der. Det betød også at der måtte et par amninger i skoven til undervejs, men det havde nu sin charme 🙂

Igen var jeg heldig med Mini, der opførte sig eksemplarisk og uden brok; hun hyggede i barnevognen, nød en tår mælk i skoven, og på armen var hun opmærksom på hvad der skete omkring hende med de mange nye lyde og stemmer.
Hun imponerer mig stadig med at være så god.

Vi havde en fantastisk dag i det fine forårsvejr; og jeg glæder mig allerede til at vi skal afsted igen, så jeg kan være med.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Påskedag