# Uge 1

En glædens dag

Forleden var en glædens dag af flere forskellige årsager:

… jeg kunne igen passe mine gamle jeans fra før graviditeten. Hold da op en underlig følelse at have “normalt” tøj på igen. Mængden af tøj jeg har kunne passe de sidste 6-7 måneder, har været så begrænsede, så det var helt skørt pludselig at kunne vælge lige hvad jeg ville i tøjskabet, og vide at det passede.

… vores lokale ishus åbnede og det betød årets første is. Glæden hos både D og jeg var stor!

… det var det smukkeste vejr og temperaturen kom helt op på 14 grader.

Indtil videre går det her barsel rigtig godt. I dag nyder vi sidste dag med D, inden han skal arbejde i halvanden uge, før han igen har fri med os.
Jeg er fortrøstningsfuld ift. at skulle være alene med mini i dagtimerne, men det bliver godt nok også spændende. Der kommer et par updates på lige netop dét, når jeg har gjort mig lidt erfaringer.

I dag kommer sundhedsplejersken forbi for 2. gang og vi er meget spændte på, hvor meget mini har taget på siden sidste uge. Det er jo så svært at vide, hvor meget hun får at spise, når jeg ammer. Indtil videre tænker jeg, at så længe der kommer noget ud den anden vej, så kan det ikke være helt galt.
Da hun var forbi sidste gang var vægten allerede steget med 160 g fra fødslen, så jeg tror på at vi holder stilen 🙂

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

# Uge 1