Kære dagbog

# Uge 1

Efter at have båret titlen som mor i lidt over en uge, er det tid til at gøre status. De første syv dage med vores lille mini-menneske har været vilde. Herunder har jeg skrevet lidt om hendes første uge i livet udenfor maven.

Sødeste mini,
Nu har vi været dine forældre i en uges tid og vi er lige så vilde med det, som vi er med dig. Du er det skønneste lille menneske og vi kan bruge uendelig meget tid på at se på dig mens du sover og laver sjove grimasser. Du smiler tit i søvne samtidig med at du siger de mest nuttede babylyde. Du bliver også tit ulykkelig og ked af det i søvne; far og jeg tror det er fordi du drømmer. Når du sover er det for det meste med benene krydsede og armene over hovedet. Det ser så sødt ud.
Vi har haft dig med på lange gåture i din barnevogn; det er du vild med. Du har også været med ude at handle, til møde i banken og forleden var du med os på kaffebar, hvor vi besøgte en af mors veninder.
Lige siden din fødselsdag, har du været god til at amme. Og når du har spist, sætter det sødeste smil sig fast på dine læber.
Vi har desuden været til hælprøve og hørescreening og alt var i den skønneste orden med dig. Endvidere har vi haft besøg af sundhedsplejersken, som roste dig til skyerne. Du havde taget 200 g på siden du kom til verden og hun synes du var så fin og god.
Alle vi har mødt indtil videre, når vi kommer omkring, siger at du ser sød ud. Det er lidt mærkeligt det med at fremmede kommenterer på dig, men det vænner vi os nok til. For det er egentlig bare dejligt at andre, folk som ikke engang kender dig, også kan synes at du er skøn.

Om aftenen ligger du tit på fars bare mave og slapper af. Det nyder I begge to. Nogle gange ser i film, andre gange tager i en lur sammen.
Du er mild og medgørlig; du græder næsten ikke (endnu) 7-9-13. Vi er stadig ved at lære dine lyde og signaler at kende, men jeg tror faktisk at vi er ret gode til at finde ud af, hvordan det du har det, og hvad der er galt, når du bliver ked.
Vi træner øjenkontakt med dig og du bliver bedre og bedre til at holde den, for hver dag der går.

Skønneste lille du. Mor og far er så stolte af dig og glade for at du er kommet til verden. Det var hele ventetiden, den store besværlige mave og de utallige tisseture om natten værd. Shit det er så vildt at du er hos os.
Du er det fineste væsen og du beriger vores liv med noget vi slet ikke vidste fandtes.
Vi elsker dig.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære dagbog