En babypakke og en tyk mave

Vores kommende hus ligner et hus!

Se nu bare her – det går virkelig fremad med husbyggeriet.
Første billede er taget i sidste uge og det andet i april 2018. Det var godt to uger efter vi havde underskrevet købsaftalen på huset. Og ja, halvandet års tid før vi reelt kunne flytte ind i noget der skulle blive vores.
Det var ret besynderligt at stå med animerede billeder af et kommende hus, men samtidig stå og kigge på en jordbunke og tænke, at det var dér vores hus skulle stå. Beslutningsgrundlaget for vores huskøb var udelukkende billedemateriale, da det er et “projektkøb” og der ikke findes et tilsvarende hus noget andet sted, som vi lige kunne køre ud og lure på.

Nå, men underskrevet det blev det. Og lige siden har vi gået og glædet os. Jeg har så vidt muligt forsøgt at komme forbi byggepladsen ugentligt lige siden vi skrev under (som regel med Dennis på slæb) for at tage billeder og følge processen. Det føles vildt at der er under et halvt år til og at det samtidig også tager form af et hus nu.
Vi kan gå rundt i “rummene” og fornemme størrelse, se hvor lyset kommer ind og hvor toilet og bad skal stå. Det bliver mere og mere håndgribeligt som byggeriet skrider fremad – og vi kan næsten ikke vente til det bliver tid til at rykke ind.
Jeg ved ikke om jeg er alene om det, men jeg synes bestemt at det ligner noget nu. Og yes, den er god nok – vores hus er blevet bygget lige foran det hus der kan ses på billede nr. to.

I denne uge har vi planlagt at tage ud og kigge på møbler, og spore os ind på hvad vi kan lide. D og jeg har ikke tidligere “indrettet” sammen, så bare det at blive enige om, hvilke sofafarver der er lækre, kan ende med at vise sig som en udfordring. Hvem ved?

Fire og en halv måned til vi kan flytte ind. JAAA!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En babypakke og en tyk mave