Den famøse hospitalstaske

Babypigen vender måske forkert, hvad nu?

Endnu et hak kan nu sættes på listen over tjek man skal igennem i løbet af en graviditet. Forleden var jeg nemlig til mit sidste lægetjek inden fødslen og har derfor kun (adskillige) besøg hos jordemoder tilbage.
Jeg fik målt blodtryk, blev vejet, fik testet urin og hørte hjertelyd. Slutteligt skulle lægen mærke på maven; måle og vurdere minis placering inde i hulen.
De sidste par uger har min mave været meget “hård” i venstre side, som om der lå noget rundt/hårdt der. Jeg ved jo intet – så jeg har tænkt at dette var fint. Men det mente Madam læge ikke. Hun er ‘nervøs’ for om mini ligger med numsen nedad og at det jeg kan mærke i venstre side er minis hovede. Såfremt hun har ret i sin antagelse, skal vi tage stilling til, hvad vi så ønsker. Derfor har hun i dag sendt besked videre til Hillerød, hvor jeg skal føde, for at jeg kan komme til en ekstra undersøgelse, så det kan fastslås om mini ligger med hovedet hvor hun skal, eller det er numsen der ligger nede i mit bækken.

Ja, jeg ville lyve, hvis jeg sagde at det ikke har sat nogle tanker i gang. Det har det da i allerhøjeste grad. Ikke sådan nervøse “åh, hvad nu-tanker”. Bare “hvor-bliver-det-rart-med-en-afklaring-tanker”… Der er ikke meget andet for, end at vente på en indkaldelse i e-boks, og så se hvad undersøgelsen viser.
I følge lægen skulle mini gerne have lagt sig med hovedet “fast” da jeg var i uge 32. Det er efterhånden 2-3 uger siden nu. Derfor mente hun heller ikke at vi kunne vente med at få svar på placeringen til d. 28., hvor jeg alligevel skal til tjek hos jordemoder.
Sååå ja. Nu venter jeg og så får vi se.

Jeg har (naturligvis) allerede læst på lektien ift. hvad det kan betyde at hun ligger forkert. Forstået på den måde, at jeg nu ved at man så kan blive tilbudt et såkaldt “vendingsforsøg”, der i følge statistikkerne lykkes i 50% af tilfældene. Men der er ingen grund til at tage sorgerne på forskud, så indtil jeg ved mere, vil jeg vælge at bruge min tankevirksomhed på noget mere fornuftigt.

Da jeg kom hjem efter lægebesøget, tog vi på en længere gåtur ned til stranden og rundt i skoven. Det var så fint og mildt i vejret, sammenlignet med det vejr starten af ugen bød på. Det vrimlede om os med forårsfornemmelser – ih det var skønt.
Nu er der ikke mere ferie i denne omgang; men jeg har i allerhøjeste grad nydt tiden med D.

Tilbage til køkkenet og mit bageprojekt. Over and out.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den famøse hospitalstaske