Vores nye (midlertidige) hjem

En af mine yndlingstraditioner…

… er at tage i Tivoli d. 23. december. Det er hermed en tradition, for i år var det tredje år i træk at D og jeg tog sådan en tur. De sidste to år har vi været på kærestetur, men i år havde jeg spurgt alle (ja, der er nemlig 3) mine søskende om de ville med. Så det kom de, og endnu engang havde vi en hyggelig lille juleaften derinde.
I år kom vi tidligere på dagen, end vi ellers har prøvet det, så her var en del flere mennesker. Til gengæld er det helt tydeligt hen på aftenen, at det stilner af. Her opstår den særligt hyggelige og magiske stemning, som i hvert fald kan bringe mig i julehumør.
Hos os siger vi, at noget er en tradition, når man har gjort det to gange, så det er hermed en juletradition med tivolitur. Og en anbefalingsværdig én af slagsen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vores nye (midlertidige) hjem