Fra travlt arbejdsliv til barsel

Vores nye (midlertidige) hjem

For godt og vel en måned siden, fik vi solgt vores hus. Vi har købt nyt, og glæder os til at kunne flytte ind i det til juli, når vi er blevet en familie på fire. Indtil da er vores midlertidige hjem blevet til en hyggelig beboelsesvogn, med alt hvad vi har brug for. Da købers fortrydelsesret til køb af huset var gået, havde vi 14 dage til at finde et sted at bo.
For at sige det mildt, blev vi altså en anelse pressede. Der meldte sig endda en lille følelse af ubehag i min mave et par gange de første 7 dage, for det var først da de var gået, at vi fandt en løsning på vores boligsituation.
Det, der kunne lade sig gøre med kort varsel, og som ville sikre os en fast base i hele vente-perioden indtil juli, blev en beboelsesvogn.
Ja, dét ord klinger sgu ikke rigtigt. Det lyder både primitivt, håndværkeragitgt og nærmest kedeligt – men det er det langt fra!
Vi trives over al forventning på vores små 23 kvadratmeter, og det er helt rart at få bekræftet, at man sagtens kan klare sig uden mere. Vi er nok ikke  materialistiske, når det kommer til stykket. Hvor skønt. Vi har fundet plads til præcis de ting vi har brug for, og alt har sin plads her i vognen. Det er nemt at gøre rent og rydde op, og der er ikke meget “husligt” arbejde. Nogle kunne måske forestille sig, at de ville gå hinanden på nerverne, ved at være så tæt på hinanden konstant i hjemmet. og bevares – det er da også tæt. Vores dobbeltseng/soveværelse agerer også stue og køkkenet er så det rum vi har udover det. Der er et fint størrelse toilet og vi har vaskemaskine, tørretumbler, opvasker osv. Egentlig er der ikke umiddelbart noget at sætte en finger på, og D og jeg er gode til at acceptere de omstændigheder vi sættes i (eller sætter os selv i) fremfor at gøre unødvendige ting til problemer og skabe dårlig stemning. Vi tilpasser os, trives og får det bedste ud af tingene. En evne jeg er  glad for, at vi begge besidder.
Nu bliver det blot spændende til marts, når vi skal have plads til endnu et familiemedlem på den trænge plads.

Ved lejlighed kan jeg dele lidt flere billeder, men her tænkte jeg at det var til at få et indtryk af, hvad vi lever i.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra travlt arbejdsliv til barsel