10 ikke-mor-relaterede ting om mig og et billede

Det fineste (og første) tøj fra en sød veninde

Er det her ikke bare DET sødeste? Hvor heldig kan man være, at have så sød en veninde… at hun kommer med dette i en fin pakke til mig på arbejdet i dag. Jeg er rigtigt nok heldig. Det vildeste ved dette er, at disse to fine dragter er det første og dermed eneste tøj, jeg lige nu ejer til den baby pige vi skal møde til marts. Og nu kan jeg også fornemme hvordan det bliver, selv at skulle ud og kigge “rigtigt”. For der er da ikke noget mere sødt, end babytøj (det er der i hvert fald ikke, når man venter en baby). Længe har jeg tænkt, at det måske var på tide at få set sig lidt om. Bare få en idé om, hvad man skal have klar til babys ankomst, og hvad der kan vente, til man ser om behovet er der. Ja, det er jo ikke nemt at vide, når man ikke lige har haft sig en baby før. Indtil nu og nok også indtil vi når til slut-midt januar, tager vi det helt roligt. D bliver ved at sige, at der jo er god tid. Og jeg giver ham ret og smugkigger lidt på nettet osv. Jeg har vidst allerede fundet et par mærker, der snildt kunne gå hen og blive mine yndlings-babytøj-mærker, kan jeg afsløre. Og så har jeg selvfølgelig også kigget på re-shopper og dba.dk.
Og så i dag blev det hele sat i perspektiv. Mit syn blev ændret. (Det lyder mere guddommeligt end det reelt er) Men da jeg stod med disse to i hænderne, blev det hele bare anderledes. Et er at kigge på nettet… noget helt andet er at stå med et stykke tøj i hånden og tænke “det her skal min baby have på” og “er hun SÅ lille, når hun bliver født?!”. Nu kan jeg ikke vente med at sætte gang i babyshoppingen.

Det her gjorde min dag endnu bedre, og varmede virkelig mit kommende moderhjerte 😉 Og ikke mindst er jeg taknemmelig for at have så skøn en veninde!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ikke-mor-relaterede ting om mig og et billede