Hvem der?

Opdatering på boligsituation og tanker om hvad der venter

Til juli skal vi bo her. I det her nye hus, som fortsat er ved at blive bygget og klar til os. Jeg glæder mig. På en helt anden måde end jeg før har prøvet at glæde mig til noget. Ej at forveksle med den glæde jeg mærker over, at skulle være mor, men huset her blev købt længe før vi vidste noget om baby i maven. Vi skrev nemlig under tilbage i marts måned, og derfor føler jeg næsten jeg kan tillade mig at sige, at det snart er færdigt. Haha. Ja 8 måneder går jo stærkt!

Det er den vildeste tanke at vi til juli flytter ind i et nyt hus, og med et nyt familiemedlem i armene også. Der kommer til at ske så meget i vores 2019, det er ikke helt til at forstå. Men lige nu er status, at vi om to uger er hjemløse. For det hus D har haft de sidste 11 år, og som vi har boet sammen i de sidste fire, er lige blevet solgt. Måske en anelse hurtigere end vi forventede. Derfor går vores vågne tid ret meget med at finde et midlertidigt hjem. Inden vi overhovedet når at vænne os til tanken om, at skulle ud af huset, er vi det nok allerede. Og uanset hvor tilspidset situationen kan virke lige nu, så ved jeg at alt hvad der venter, er alt hvad vi har drømt om.

Jeg føler mig heldig <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem der?