Babyting - nyt eller brugt?

Hvem der?

Hej med dig, hvem er du?

Lige siden at d. 8. november blev nævnt for første gang, har jeg sådan glædet mig! Både til at se baby igen, men så sandelig også til at se hvilken baby, jeg går og gemmer på. Og det var godt nok også en glædelig dag, hvor jeg der på den kolde scanningsbriks, kneb en lille tåre 🙂

Til marts skal D og jeg være forældre til en lille pige! Og bedst og vigtigst af alt, så er hun sund og rask – og lige som hun skal være! Billedet her er fra nakkefoldsscanningen, hvorfor baby ligner en lille klump mere end en baby.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Babyting - nyt eller brugt?