Kære far, kan du se hvor meget jeg savner og mangler dig?

Babyting – nyt eller brugt?

Åh, den evige debat. Skal man købe nyt eller brugt. Skal vi købe nyt eller brugt?

Hjemme hos os betyder økologi, velfærd og genbrug bl.a. noget. Vi køber ikke nye telefoner, bare fordi de er kommet på markedet. Vi køber ikke Smart TV fordi vi ikke har et, men klarer os i stedet med et “almindeligt fladskærms tv” og den slags. Vi har en del møbler der er købt på loppemarked og i genbrugsbutikker, og vi elsker at kombinere det med nyt, på vores helt egen måde.
Af ovenstående årsag tror jeg også, at både D og jeg i det usagte, har tænkt at nyt af alt til baby ikke på nogen måde er en nødvendighed. Og nu er vi så nået til at snakke om det også. So far er vi enige om, at vi sagtens kan købe brugt, og gerne arver fra andre osv.

D er praktisk anlagt (næsten mere end mig. Næsten.) og har af den årsag valgt at vi SKAL have en ny autostol. Det er noget med, at han gerne vil vide, hvad den har været “udsat” for. Så langt så godt.

Og så endte jeg forleden med at tjekke barnevogne ud på dba. Før jeg havde set mig om, havde jeg fundet en nærmest splinterny barnevogn, af den slags vi kunne tænke os, til halv pris. Fordi nogen havde haft den stående i deres lejlighed i 6 mdr. Det er helt fair for mig. Så jeg endte altså med at købe den.

Lettere overrasket over mig selv, tog vi ind og hentede den samme dag, kiggede på hinanden og sagde “det var da også lidt tidligt, at have købt barnevogn?” Men sådan blev det nu engang. Jeg har bare ikke helt vænnet mig til tanken om, at jeg skal ud og købe udstyr og alt muligt, til en lille en inde i maven. Og det kan næsten freake mig ud at følge med hos andre mødre på f.eks. Instagram, der for længst har indrettet børneværelse og har hele garderoben klar. Der når vi nok først til efter jul 🙂 Godt at der er plads til, at alle kan tage tingene i deres eget tempo.

Men nu er vi da i gang!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kære far, kan du se hvor meget jeg savner og mangler dig?