Forår, baby og lange gåture

# Uge 2-4

Sødeste mini,
I dag fylder du en måned.
Far og jeg sad i går og snakkede om, at det på én og samme tid er vildt at du “kun” har været hos os i en måned, for vi føler allerede at det er meget længere… og samtidig synes vi nærmest lige at vi var i Hillerød og ventede på at du skulle komme ud til os. Det er helt underligt det med tid, når man har en baby.

Du beriger fortsat vores liv med mere og mere kærlighed for hver dag. Jeg kan slet ikke beskrive hvordan det føles, men hele min krop er fyldt til randen af lykke. Glæden og lykken ved at have dig, farer rundt i min krop og når jeg kigger på dig bliver jeg varm om hjertet.
De sidste par uger er gået med at lære dig endnu bedre at kende, og det synes både far og jeg går rigtig godt.
Den sidste halvanden uge har du hygget dig med mig alene, mens far har været på arbejde. Nu har han dog lidt barsel sammen med os igen; det nyder vi begge to.
Det er vildt at se din personlighed forme sig og dine udtryk bliver tydeligere for hver dag der går. Ikke nok med at du vokser hurtigere end vi kan følge med (sådan føles det), så udvikler både din stemme og mimik sig. De sidste par dage har det virket som om, at du er blevet mere opmærksom på din egen stemme og du er begyndt at pludre på en anden måde og med en lysere stemme end hidtil.

Du har nu været i bad fire gange og du er vild med det. Når først du er kommet helt ned i dit badekar, sidder du med et fornøjet udtryk og nyder at blive hygget om og vasket. Efter badet elsker du at ligge og putte i dit håndklæde.
Din navle faldt af da du var 10 dage gammel og din hud har også været tørret ud, for nu at blive helt fin igen. Du er stadig helt blød og fin og har de skønneste lyse “lokker” ligesom din mor.

Efter hvert måltid forsøger vi at bøvse dig af. Det går bedre og du har næsten helt tjek på det efterhånden.

At sove har du også helt tjek på – både om dagen og om natten. Når du har fået mad, sover du som regel en lur på minimum 3 timer. Rekorden indtil videre er 5 timer, og om natten tager du gerne nogle lange stræk på 3-4 timer også. Du er fortsat mild og god og udviser at du er i trivsel. Det er så dejligt.

Du er begyndt at smile til far og jeg (det er vi og sundhedsplejersken ret sikre på, selvom det er lidt tidligt) og elsker især når far synger sange for dig. Du er også stadig glad for at ligge på hans bryst og slappe af, lige så vel som du nyder en god lur i din lift.
Når vi kører bil sover du efter to minutter, og du har været med os mange steder, uden overhovedet at registrere det.
I byen tiltrækker du en del opmærksomhed; aldrig før har så mange “lagt mærke til mig” i vores lokale shoppingcenter, som når jeg har dig med i autostolen.

Du er rigtig glad for din puslepude, og kan få meget tid til at gå med at ligge der. Enten ligger du på ryggen og kigger ud ad vinduet, mens du pludrer… eller også ligger du på maven og holder øje med hvad vi laver, og giver os de største smil imens.
Far synes at du har fået nogle store kinder (eller “basunaer” som han kalder det) og vi er enige om at du også nu besidder en glimrende dobbelthage; for ikke at nævne de elastikker der er begyndt at vise sig om dine håndled. Siden du kom til verden har du også taget mere end 1 kg på, så andet ville nok være mærkeligt.
De fleste vi kender synes at du ligner far. Jeg kan ikke se det, uanset hvor meget jeg gerne ville.

Men vigtigst af alt siden sidst:
Vi har fundet dit navn.
Det har bestemt ikke været ligetil. Ikke på den måde, at vi ikke har vidst hvad du var for én. Men mere fordi det jo er en kæmpe stor beslutning at vælge et navn til et andet menneske. Det har især jeg synes var en smule angstprovokerende. Men nu er det besluttet og vi synes selvfølgelig at det er det fineste navn til lige netop dig.
(Til de nysgerrige så har vi snart fortalt det til alle venner og familie, som skulle have det at vide, inden det bliver skrevet her. Det varer derfor ikke længe, før jeg kan begynde at kalde vores lille mini ved navn. Det glæder jeg mig også til.)

Vi kan slet ikke vente, med at se hvad al vores tid med dig bringer os <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forår, baby og lange gåture