Sommerferietanker - hvad kan man med en baby?

Den famøse hospitalstaske

Så er den pakket. Hospitalstasken. En af de ting jeg har hørt omtalt flest gange, både før og nu også under min graviditet. Det virker til at være en hel videnskab for sig. Det skal jeg, for god ordens skyld, nævne at jeg ikke tænker det er. Men derfor er det naturligvis stadig noget, der skal være styr på. Ovenfor et billede af indholdet i vores taske. Det endte med at blive en blanding af, hvad andre fortæller de har haft brug for eller manglede, og hvad min egen sunde fornuft mente.
I tasken har jeg pakket:
– Tøj til mini (2 sæt og en ekstra body)
– Skiftetøj til D og jeg (læs: det mest behagelige og løse tøj jeg ejer)
– Stofbleer
– Mobiloplader
– Toiletsager (heri tandbørster, creme, hårbørste, shampoo, hårelastikker, deo, ammeindlæg)
– Vandrejournal (jep, den store mappe i midten. Sådan en får man her i Nordsjælland)
– Snacks

Vi forventer at skulle overnatte en nat eller to på barselsgangen, hvorfor der er inkluderet skiftetøj til os begge og hvorfor der også er et par forskellige sæt tøj til mini. Snacks er mest til hvis vi ender i en eller 24-timers-fødsel, hvor snacks kunne være rare.

Der er tydeligvis mange meninger om, hvad man skal/ikke skal medbringe. Vi er tilknyttet Nordsjællands Hospital, og her er alt hvad man skal bruge til baby, samt alverdens af “udstyr” som kan være nyttigt, hvis man lige har født. Derfor er der ikke hverken bleer, vådservietter ell. lign. i vores taske, men jeg ved at ikke alle hospitaler tilbyder disse ting.

Slutteligt har vi endvidere pakket autostol, som fra om et par uger bliver fast inventar i bilen (så har D ro i maven, over ikke at skulle huske på den) sammen med den kørepose/dragt vi har til mini mens hun er mini.

Jeg håber at ovenstående kan bruges; jeg har selv haft delvis gavn af, at kigge på andres lister. 😉 Til sammenligning tror jeg, at jeg har pakket en del mindre end de fleste, men hold op hvor har jeg også hørt mange fortælle at “dit og dat” var fuldstændig overflødigt. Så nu bliver det således. Medmindre jeg finder et eller andet helt uundværligt, der også skal med.
Yes. Endnu en ting jeg kan krydse af, at jeg har fået styr på!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommerferietanker - hvad kan man med en baby?