Januar når det er bedst

Babygarderobe når pladsen er trang

Det er klart at vi har været nødt til at tænke praktisk og alternativt, i forbindelse med at der flytter endnu et familiemedlem ind i vores 23 kvm “store” beboelsesvogn.
Lad mig starte med at nævne, at der endnu ikke er noget, vi godt kunne tænke os, som vi ikke har fundet plads til. Yes. Det er lidt en sejr i sig selv. Men ikke desto mindre har vi været kreative, med hensyn til at finde plads til de ting det kræver, at der flytter et minimenneske ud af maven og “ind” i vognen. Ikke nok med at hun skal have tøj på kroppen, så skal hun også kunne få en ren ble og et bad. Hvis I har set mit tidligere indlæg med vores “baby-tjekliste” vil I vide, at det altså kræver lidt mere end et par småting, at skulle have en ny beboer.
Forleden fik jeg styr på det sidste af garderoben til mini, som lige nu har sin plads i bedroller’s under vores seng. Jeg tror på, at det nok skal fungere fint. Lige nu har vi én kasse med tøj i str 50/56, en anden kasse med stofbleer, sengetøj, huer og andre småting og en sidste kasse med tøj i str 62. Derudover har vi en puslepude under sengen og et badekar (sådan et smart folde et) hængende på en af vores knagerækker i enden af vognen. Endvidere skal vi inden længe have rykket en bedside crib ind ved siden af dobbeltsengen og skiftet TV’et til et mindre, for at det hele kan være der.

Da garderoben var på plads under sengen den anden dag, erklærede jeg den samtidig for “fuldendt” overfor D. Nu har vi, hvad vi skal have.
Jeg er faktisk ret tilfreds og stolt på vores vegne. Det her “small-living”, eller hvad vi skal kalde det, kører ret godt for os. Vi har endnu ikke følt os pressede af situationen, eller synes at noget manglede. Det føles næsten som det mest naturlige for os, at bo under disse forhold. Ret skørt ikke?
For pokker hvor bliver det spændende, når det ikke bare er D og jeg længere, men vi skal være tre om at have en hverdag i vognen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Januar når det er bedst