Opdatering på boligsituation og tanker om hvad der venter

Det er stadig min krop

Der er nogle ting jeg gennem mine indtil videre 5 måneder og noget som gravid, stadig ikke helt forstår. Blandt andet hvorfor “fremmede” mennesker tror, at jeg gerne vil aes på maven, bare fordi jeg er gravid. Det er altså ikke tilfældet. Så nu tænker jeg bare; gad vide om det er mig, der er helt ved siden af, og ikke har forstået gravid-gamet? Eller om andre gravide også oplever denne besynderlige tendens.

I hvert fald finder jeg det enormt unaturligt. Jeg er ikke vant til at andre end D, kan finde på at skulle ae min mave. Og jeg synes godt nok, at det har været nogle grænseoverskridende oplevelser, jeg har haft med min babybule. Det er ikke fordi den er “forbudt” at røre. Men jeg vil altså gerne lige spørges først – eller selv spørge.

Er det mon bare mig der er sart, eller kan andre gravide nikke genkendende til dette? Selvom jeg har en baby i maven er jeg stadig bare “Louise” og tænker som udgangspunkt, at jeg skal (og gerne vil) behandles som jeg blev det før jeg var med rogn. Og dette i alle henseender; aen på maven såvel som at spørges ved arrangementer og ting, der åbenbart ikke tænkes, at være noget for ‘en gravid’ 🙂 Selvom jeg gror et menneske indeni, er jeg ikke blevet en anden, og det føler jeg af og til, at jeg liiige skal huske folk omkring mig på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Opdatering på boligsituation og tanker om hvad der venter