Tanker om at vide babys køn

Kære far, kan du se hvor meget jeg savner og mangler dig?

Da jeg var 3 år mistede jeg et af de vigtigste mennesker i mit liv. 
Min far. 
Pludselig, på sådan en helt almindelig hverdag, kom han ikke hjem. Han var faldet om med hjertestop, mens han var ude at arbejde.
Gennem hele min opvækst, mine teenageår og de år af mit voksenliv der indtil videre er gået, har jeg manglet ham. Jeg mangler ham.
Nu føler jeg mere end nogensinde før, at jeg går en svær tid i møde. For slår jeg blot kortvarigt tankerne hen på, at mit barn ikke får en morfar, gør det mig nærmest ulykkelig helt ned i maven.

Kære far,
Jeg ved du er derude. Et eller andet sted. Måske blandt stjernerne, måske blandt os? Kan du se hvor meget jeg savner dig og mangler dig?
Der er allerede sket så mange store ting i mit liv, som du ikke har været en del af. Ting som er ganske normalt at dele med sine forældre, og ikke undvære dem til. Jeg har fået kørekort, er blevet konfirmeret, jeg har været i USA og arbejde, jeg har fundet manden i mit liv og købt et hus med ham… og nu er jeg også gravid og skal føde til marts. Det der gør allermest ondt nu, er følelsen af at sorgen og din manglende tilstedeværelse rammer dybere, da det ikke kun er mig der mangler en far, men også mit kommende barn, der kommer til at mangle den helt fantastiske morfar, som jeg er sikker på at du havde været.
Åh, hvor ville jeg ønske at du var her sammen med mig og jeg kunne fortælle dig, at du skulle være morfar. Mor blev SÅ glad for den store nyhed, og jeg havde elsket mere end noget andet, at se dig ligeså glad som hende.
Det håber jeg du er, fra dit helt eget sted.
Og bare rolig, jeg husker dig og sender tanker i din retning hver eneste aften. Når jeg en dag til foråret sidder med et lille barn i armene, mit lille barn, vil jeg fortælle alt hvad jeg ved og har fået at vide om dig. For selvom du aldrig blev morfar, skal mit barn selvfølgelig vide, at jeg havde den bedste far, man kan ønske sig, de første fire år af mit liv. 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tanker om at vide babys køn